Press "Enter" to skip to content

Edward Highmore

Contingut



Edward Highmore és un actor anglès que és reconegut majoritàriament com el pare de Freddie Highmore que és un famós actor anglès.

Edward Highmore va néixer 3 d'abril de 1961 a Kingston upon Thames, Londres. A partir del 2019, la seva edat és de 58 anys amb el seu signe de naixement Aries. No hi ha informació sobre la seva història familiar i la seva primera vida. Té la nacionalitat anglesa i pertany al fons ètnic mixt de l’anglès i l’escocès.

Quant a la seva educació, no hi ha informació sobre la seva escola o universitat. Però suposem que es podria haver graduat a la coneguda Universitat de Londres.

Quin és el valor net i el salari d’Edward Highmore?

Edward Highmore guanya una quantitat decent de diners per la seva carrera a Acting. Es va pensar que el salari exacte i el valor net d'Edward no estan disponibles. Tanmateix, sent un actor així, no hi ha dubtes que guanyi molt bé de la seva carrera professional.

camions derek d’alçada

D'altra banda, el seu fill Freddie Highmore c4 milions de dòlars.Aleshores el seu ingrés anual és1.20.000 milions de dòlars. Així mateix, els seus ingressos mensuals són$ 10,000,va rebre$ 2.307,69setmanalment, i com a dia, el seu salari és$ 328.76.De la mateixa manera, va fer la seva1,5 milions de dòlarsfortuna ambUn bon any, La brúixola d’or, el conte de la guineu.A més, el total de taquilla deLa Brúixola d’Orés70,1 milions de dòlarsel 2007. El mateix any és la taquilla total de la seva pel·lícula, August Rush31,6 milions de dòlars.

Anteriorment, el 2004, la seva pel·lícula Finding Neverland és tota la taquilla51,6 milions de dòlars.A més, el total de taquilla és206,4 milions de dòlarsdeCharlie i la fàbrica de xocolata (2005).Així mateix, la taquilla total és71,1 milions de dòlarsdeThe Spiderwick Chronicles (2008). Així mateix, el seu germà Bertie Highmore té un valor net aproximat al voltant$ 100,000. Normalment, el salari mitjà anual d’un actor al Regne Unit és$ 25,952.

Qui és l'esposa d'Edward Highmore? Nens

Edward Highmore és un home casat, es va casarSue Latimer. No hi ha més informació sobre la seva primera història coneguda i la seva datació. Tot i això, la parella es va casar l'any 1989.

Títol: Edward Highmore amb la seva dona i el seu fill

Al cap d’uns anys després, la parella és beneïda amb dos fills. El seu nom ésFreddie Highmore que és un famós actor anglès mentre queBertie Highmore, un dels actors en alça. Com que la parella està junts i no hi ha rumors de la seva separació, desitgem que la parella sempre es mantingui junts així. A partir d’ara, la parella viu feliçment junt amb els seus fills.

Altura i pes d'Edward Highmore

Edward es troba a una alçada decent amb un pes mitjà. Tot i que l'alçada i el pes exactes d'Edward no estan disponibles. Té els cabells castanys amb color d'ulls marrons. Pel que fa a la seva resta de cossos es desconeixen.

Carrera d'Edward Highmore

Edward és més conegut per interpretar a Leo Howard en el drama de la Howard Howards 'Way dels anys 1980. També ha aparegut a Doctor Who, interpretant a Malkon en el serial Planet of Fire de 1984. Després d'això, va assistir a la Guildford School of Acting.

Subtítol: Edward Highmore a la TV Doctor Who

Edward HighmoreFilmografia

CursTítolPaperNotes
1984Doctor WhoMalkonTV
1984-1985Lame DucksFreddieTV
1985Els TrípodesBallTV
1985-1990Howards 'WayLeo HowardTV
1993HeidiSr. candidatTV
1994La guerra de Williedoneu
1994L'amor fa malDr. WoodTV
1994Pistola DoomsdayClaudeTV
1995Esposa del políticClub CambrerTV
1996La vida real de Jack i JeremyCapTV
1997Ens veiem divendresKeithTV
1997Cap fill meuRaigTV
1997MosleyDerek JohnsonTV
1998ElizabethLord Harewood
2000El desè RegneCriada de la reinaTV
2001Jack and the Beanstalk: La història realPare al patiTV
2002Indahouse Ali GGabinet parlamentari(paper final de la pel·lícula)

Edward és el pare de l'actor Freddie Highmore que va interpretar Charlie Bucket en la versió cinematogràfica del 2005 de Charlie and the Chocolate Factory, i Bertie. Edward i el seu fill Freddie van protagonitzar junts en Jack and the Beanstalk: The Real Story com a pare i el fill. A més, la seva dona Sue Latimer és un agent de talent que compta amb Daniel Radcliffe.

Títol: el fill d'Edward Highmore, Freddie Highmore

Hi ha altres pel·lícules i sèries de televisió en què apareix Highmore'El bon doctor', 'Tour de farmàcia', 'Bates Motel', 'A prop de l'enemic', 'Gairebé amics', 'El viatge', 'Arthur i la gran aventura', 'August Rush', 'Two Brothers' 'i' et vaig veure 'entre altres.

mat danzeisen peter thiel

Edward no està actiu en cap lloc social des de llocs socials com Facebook, Twitter, Instagram.

Fets d’Edward Highmore

Fets d’Edward Highmore

Nom completEdward Highmore
Data de naixement3 d'abril de 1961
Edat59 anys 1 mesos
Lloc de naixementKingston upon Thames, Londres
Professióactor
NacionalitatAnglès
CònjugeSue Latimer
NensFreddie Highmore, Bertie Highmore
HoròscopÀries